Välkommen till en rundtur i vår trädgård!

Ta en titt på alla blommor, bär och diverse växter som vi haft nöjet att se frodas i vår trädgård! Här visar jag våra favoriter och på köpet får du lite information om varje blomma eller växt. Jag ger också tips på användbara länkar att söka mer information om de aktuella växterna.

Tänk på att bilderna kan ta lite tid att få hem till din dator (såvida inte du redan skaffat bredband). Tänk också på att texten alltid kommer först, d v s du kan börja läsa beskrivningarna medan du väntar på att bilderna blir nerladdade.

Åter till toppsidan

Är du trädgårdsfantast som jag så tror jag också att du kan ha stor nytta av följande länkar:


ODLA.NU

ALLT OM TRÄDGÅRD

Pröva exempelvis att ställa frågor till deras experter eller delta i deras chat- och diskussionsforum!

(Många av de  foton som finns återgivna i mitt trädgårdsgalleri är tagna med en digitalkamera av märket Sony DigitalMavica inköpt år 1999. På senare tid har jag bytt kamera till en Olympus Camedia C-730 Ultrazoom och bilderna är också efterbehandlade i programmet Photoshop Elements 2.  Dessutom finns även några bilder som är inscannade från vanliga färgkort med hjälp av en flatbäddscanner av märket AcerScan 620U från år 2000, eller från år 2004, en kombinerad printer/scanner HP PSC 2110).